meer criteria

VASTEMA VASTGOEDSERVICE is als erkend BIV-makelaar gespecialiseerd in residentieel en commercieel vastgoed, alsook in nieuwbouw en projectontwikkeling in de volledige provincies Antwerpen en Vlaams Brabant. Onze doelstelling is een exclusieve, uiterst gepersonaliseerde service te bieden, die moet resulteren in een succesvolle verkoop of verhuur tegen de beste prijs.

Onze vastgoedservice  is gebaseerd op een bedrijfseconomische ervaring van 30 jaar, waarvan ruim 10 jaar in de vastgoedsector, hetgeen in onderhandelingen een sterke dossierkennis en een aanzienlijk vertrouwen uitstraalt.

 

VASTEMA VASTGOEDSERVICE:  7 TROEVEN MAKEN HET ONDERSCHEID !

 1. Uiterst concurrentiële tarieven
 2. Contract vanaf 4 maanden
 3. 3 Schattingsmethodes
 4. Marketingplan op maat
 5. Intensieve rapportering
 6. Optimale bereikbaarheid
 7. Persoonlijke begeleiding door de zaakvoerder-vastgoedmakelaar

 
De aan- en verkoop van een onroerend goed is méér dan het afsluiten van een overeenkomst aan een bepaalde prijs en zonder twijfel één van de belangrijkste transacties in uw leven. De permanente wijzigingen op juridisch vlak, de talrijke verplichte documenten (zoals OVAM-attest, stedenbouwkundig uittreksel, wettelijke vastgoedinformatie, postinterventiedossier, as built attest, elektriciteitskeuring, EPC, watertoets...) alsook de prijsschommelingen van de venale marktwaarden, onderstrepen de noodzaak om u door een vastgoedspecialist met ruime ervaring te laten bijstaan.

Tot uw dienst !

                                                                                   

Eddy   VAN  STEEN

 

Zaakvoerder Vastema Consulting bvba
Erkend vastgoedmakelaar BIV 504.390
Vastgoedexpert-schatter
Lees alle berichten

Newsflash

 • 30
  Oct
  Wij assisteren u graag bij uw vastgoedbeleggingen ! - Eddy Van Steen geeft u graag professioneel advies en volledige bijstand bij het zoeken naa…

Controle instantie
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)
Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code BIV
BIV nr. 504390 (België), Erkend vastgoedmakelaar -