meer criteria

VASTEMA Vastgoedservice is als erkend BIV-makelaar gespecialiseerd in residentieel en commercieel vastgoed, alsook in nieuwbouw in de provincies Antwerpen en Vlaams Brabant. Onze doelstelling is een exclusieve, uiterst gepersonaliseerde service te bieden die moet resulteren in een succesvolle verkoop tegen de beste prijs.

Onze vastgoedservice  is gebaseerd op een bedrijfseconomische ervaring van 30 jaar, waarvan ruim 10 jaar in de vastgoedsector, hetgeen in onderhandelingen een sterke dossierkennis en een aanzienlijk vertrouwen uitstraalt.

 

VASTEMA VASTGOEDSERVICE:  7 TROEVEN MAKEN HET ONDERSCHEID !

  1. Uiterst concurrentiële tarieven
  2. Contract vanaf 3 maanden
  3. 3 schattingsmethodes
  4. Marketingplan op maat
  5. Wekelijkse rapportering
  6. Optimale bereikbaarheid
  7. Persoonlijke begeleiding

 
De aan- en verkoop van een onroerend goed is méér dan het afsluiten van een overeenkomst aan een bepaalde prijs en zonder twijfel één van de belangrijkste transacties in uw leven. De permanente wijzigingen op juridisch vlak, de talrijke verplichte documenten zoals OVAM-attest, stedenbouwkundig uittreksel, postinterventiedossier, as built attest, elektriciteitskeuring, EPC, O-peil vermelding  en de prijsschommelingen van de markt onderstrepen de noodzaak om u door een vastgoedspecialist te laten bijstaan.

Tot uw dienst!     

Eddy Van Steen                                                                                   Zaakvoerder                                                                                                                                  Erkend vastgoedmakelaar BIV 504.390                                                                                       Vastgoedexpert-schatter

< 1 / 13 >

Panden in de kijker


Controle instantie
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)
Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code BIV
BIV nr. 504390 (België), Erkend vastgoedmakelaar -